Πολιτική Απορρήτου

1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν καταρχήν οι εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι και εργοδότες της Climax-consulting, στα πλαίσια εκτέλεσης των καθηκόντων τους από τη θέση εργασίας τους.

Τα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να διαβιβαστούν σε τρίτους συνεργάτες της Εταιρίας μετά από έγγραφη συναίνεση σας , όπως ενδεικτικά σε Φορείς Πιστοποίησης, συνεργαζόμενο φοροτεχνικό – λογιστικό γραφείο κλπ. Η κοινοποίηση των δεδομένων γίνεται εφόσον είναι απαραίτητο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας.

Επιπλέον, τα δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν –όπως επιβάλλεται ή/και επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία–σε κρατικές αρχές ή δημόσιους φορείς, προκειμένου να συμμορφωθεί η Climax-consulting με έννομες (νομοθετικές, κανονιστικές, δικαστικές αποφάσεις) ή συμβατικές υποχρεώσεις της.

Οι διαβιβάσεις των προσωπικών δεδομένων σας γίνονται σε κάθε περίπτωση με ασφάλεια, εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα.

2. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν με σκοπό την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και την κατάθεση επενδυτικών σχεδίων , σύμφωνα με την συγκατάθεση που μας έχετε χορηγήσει και εάν χρειαστούμε περισσότερες πληροφορίες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ειδικότερα συλλέγουμε:

Α. Προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που μας επιτρέπουν να επικοινωνήσουμε προσωπικά μαζί σας (π.χ. ονοματεπώνυμο / επωνυμία επιχείρησης, επαγγελματική / επιχειρηματική ιδιότητα, ηλεκτρονική αλληλογραφία, αριθμό τηλεφώνου).

Β. Πληροφορίες, όπως ημερομηνία γέννησης, ηλικία, φύλο, κλπ.

Γ. Προσωπικά δεδομένα και προσωπικές πληροφορίες που μας γνωστοποιείτε οι ίδιοι μέσω των ηλεκτρονικών φορμών ή μέσω των διευθύνσεων e-mail που αναγράφονται στις ιστοσελίδες του https://www.climax-consulting.com/epikoinonia/ (τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, π.χ. μορφή επιχείρησης, αριθμός δραστηριότητας επιχείρησης, είδος επένδυσης, αριθμός εργαζομένων, Περιφέρεια κατοικίας).

Επιπλέον, κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα της Εταιρίας (https://www.climax-consulting.com/), γίνεται χρήση cookies, τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται και αποθηκεύονται στον υπολογιστή του επισκέπτη, για όσο χρονικό διάστημα αυτός βρίσκεται μέσα στην ιστοσελίδα της Εταιρίας, με σκοπό να εξασφαλίσουμε την ορθή λειτουργία και τη συνεχή βελτίωσή της ιστοσελίδας μας και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.  Δεν περιέχουν ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες πελατών αλλά παρακολουθούν πρότυπα χρήσης και προτιμήσεις καταχώρησης. Οι χρήστες της ιστοσελίδας μπορούν να ελέγξουν την χρήση των cookies στο επίπεδο του ιδιωτικού προγράμματος περιήγησης όμως αν οι χρήστες επιλέξουν να απενεργοποιήσουν τα cookies, αυτό μπορεί να περιορίσει την χρήση ορισμένων χαρακτηριστικών ή λειτουργειών στην ιστοσελίδα μας ή τις υπηρεσίες μας.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας και με σκοπό να απαντήσουμε στο μήνυμά σας συλλέγουμε τα δεδομένα που συμπληρώνετε στα απαραίτητα πεδία (ονοματεπώνυμο και email). Εάν εγγραφείτε στο newsletter της Εταιρίας, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που καταχωρείτε, με σκοπό την αποστολή ενημερωτικού υλικού σχετικά με την επιχειρηματική δράση και τις δραστηριότητες της Εταιρίας και την προώθηση των υπηρεσιών της.

3. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  • Για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως πελάτη
  • Για την εξυπηρέτησή σας στα πλαίσια επενδυτικών προγραμμάτων και συμβουλευτικών υπηρεσιών
  • Για σκοπούς μάρκετινγκ
  • Για σκοπούς βελτίωσης των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών
  • Για να σας παρέχουμε πληροφορίες και ενημερώσεις που έχετε ζητήσει οι ίδιοι με την συγκατάθεση που μας έχετε χορηγήσει.
  • Για την ορθότερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση της δεξαμενής πελατών μας
 
4. ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 

Η πολιτική προστασίας δεδομένων της climax-consulting.com βασίζεται στις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

  • Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων λαμβάνει χώρα με ένα νόμιμο, δίκαιο και διαφανή τρόπο
  • Η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται μόνο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και περαιτέρω δεν θα επεξεργάζονται με τρόπο που είναι ασυμβίβαστος με εκείνους τους σκοπούς
  • Η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων θα είναι επαρκής, σχετική και περιορισμένη σε αυτό το οποίο είναι απαραίτητο σε σχέση με τον σκοπό για τον οποίο αυτά επεξεργάζονται
  • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να είναι ακριβή και όπου απαραίτητο, επικαιροποιημένα
  • Κάθε λογικό βήμα θα πρέπει να γίνεται για να βεβαιώσει ότι προσωπικά δεδομένα που είναι ανακριβή έχοντας υπόψη τους σκοπούς για τους οποίους αυτά επεξεργάζονται, διαγράφονται ή διορθώνονται χωρίς καθυστέρηση
  • Προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να τηρούνται σε μία μορφή που επιτρέπει ταυτοποίηση του υποκειμένου των δεδομένων για όχι περισσότερο από ότι είναι απαραίτητο για σκοπούς για τους οποίους τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται
  • Όλα τα προσωπικά δεδομένα θα μένουν εμπιστευτικά και αποθηκευμένα με τρόπο που βεβαιώνει κατάλληλη ασφάλεια
  • Προσωπικά δεδομένα δε θα μοιράζονται με τρίτα μέρη εκτός από όταν είναι απαραίτητο για να προσφέρονται για αυτά υπηρεσίες κατόπιν συμφωνίας
  • Υποκείμενα δεδομένων θα έχουν δικαίωμα να απαιτήσουν πρόσβαση σε και διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών δεδομένων, ή περιορισμό επεξεργασίας, ή σε ένσταση στην επεξεργασία όπως επίσης και το δικαίωμα της φορητότητας δεδομένων.

Δεν αναζητούμε ούτε συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από άτομα ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών. Εάν ανακαλύψουμε ότι, από παραδρομή ή παραπλάνηση που μας έχει δημιουργηθεί, έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα από άτομα κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών, θα τα διαγράψουμε στον συντομότερο δυνατό.

5. ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση των σκοπών επεξεργασίας για τους οποίους συλλέχθηκαν. Ακόμα, για λόγους ασφαλείας και πιθανών ελέγχων από δημόσιους φορείς διατηρούμε τα δεδομένα σας έως και τρία (5) χρόνια μετά την τελευταία μας συνεργασία.

Αν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας (εγγραφή στο Newsletter της Εταιρίας), τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται μέχρι να ανακληθεί η συγκατάθεση αυτή (υπάρχει σχετική πρόβλεψη απεγγραφής στα newsletters που αποστέλλουμε). Διευκρινίζεται ότι η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν την ανάκλησή της.

6. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και να μας ζητήσετε:
(1) να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο λόγο, τους αποδέκτες τους στους οποίους κοινοποιήθηκαν ή πρόκειται να κοινοποιηθούν, το χρονικό διάστημα για το οποίο θα αποθηκευτούν και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τα κριτήρια που το καθορίζουν,

(2) την διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων (π.χ. λόγω ελλείψεων ή ανακριβειών τους), την διαγραφή τους από τα αρχεία μας (εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη),

(3) ανάκληση της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (η οποία δεν μπορεί να λειτουργήσει αναδρομικά),

(4) την υποβολή καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τα δικαιώματα σας μπορείτε να τα ασκήσετε με την αποστολή σχετικής έντυπης επιστολής ή και μέσω e-mail σύμφωνα με τα παρακάτω αναφερόμενα χωρίς κόστος για σας, εκτός αν τέτοια αιτήματα επαναλαμβάνονται συχνά και έχουν για εμάς διοικητικό κόστος, οπότε θα επιβαρυνθείτε με το σχετικό εύλογο κόστος.

7. ΑΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Προσωπικά δεδομένα δεν θα πρέπει να μοιράζονται με τρίτα μέρη εκτός υπό περιστάσεις όπου τέτοιο μοίρασμα είναι απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών μας. Tα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να διαβιβαστούν σε τρίτους συνεργάτες της Εταιρίας, όπως ενδεικτικά σε Φορείς Πιστοποίησης, συνεργαζόμενο φοροτεχνικό – λογιστικό γραφείο κλπ. Η κοινοποίηση των δεδομένων γίνεται εφόσον είναι απαραίτητο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας. Επιπλέον, τα δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν –όπως επιβάλλεται ή/και επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία–σε κρατικές αρχές ή δημόσιους φορείς,

8. ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ
 
Η climax-consulting επεξεργάζεται και αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα πελατών με κατάλληλο και νόμιμο τρόπο για ορισμένο χρονικό διάστημα. Στην Πολιτική αυτή κάνουμε αναφορά στις ισχύουσες διατάξεις για την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων, εννοούμε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟY ΚΟΙΝΟΒΟΥΛIΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛIΟΥ «για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών» ή GDPR όπως έχει επικρατήσει να αναφέρεται, τον οικείο εφαρμοστικό νόμο και τις σχετικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και αρχών, όπως ισχύουν σήμερα.

Χρήστες του www.climax-consulting.com που είναι ανήλικοι, δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες οι οποίες μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν αυτές τις σελίδες, το www.climax-consulting.com δεν φέρει καμία ευθύνη.

EnglishGreek
info@atwa.gr