Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Εξειδικευτείτε στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα, σε προστασία Φυσικών Πόρων και σε Βιοκαλλιέργειες

Εκπαιδευτείτε και αποκτήστε εξειδικευμένες δεξιότητες σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον και τις νέες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι μέρος του φυσικού περιβάλλοντος και αξιοποιεί τους διαθέσιμους πόρους, όπως τη γη, τον αέρα και την θάλασσα για να παράγει προϊόντα και υπηρεσίες που τροφοδοτούν την «πραγματική οικονομία». Εφαρμόστε μοντέρνα συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, αναπτύξτε δικές σας Επιχειρηματικές Ιδέες, αξιοποιήστε Φυσικούς Πόρους και υλοποιήστε Βιοκαλλιέργειες σε ορεινές περιοχές.

Στόχος
του σεμιναρίου είναι να εξοικειωθείτε με την αποτελεσματική χρήση περιβαλλοντικών συστημάτων και να γνωρίσετε τα οφέλη της πράσινης επιχειρηματικότητας και των eco- friendly επιχειρήσεων. Επιπλέον, να ενημερωθείτε για τη σημασία αξιοποίησης των φυσικών πόρων μέσων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και να κατανοήσετε τα οφέλη της βιολογικής γεωργίας και των βιολογικών προϊόντων.

Απευθύνεται σε
Νέους, NEETs (Not in Education, Employment, or Training), αγρότες, εν δυνάμει επιχειρηματίες και γενικότερα κάθε ενδιαφερόμενο σε Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ή σε πράσινη επιχειρηματικότητα με στόχο την προστασία των φυσικών πόρων και τη μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα, στην περιοχή παρέμβασης. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να ανήκουν στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Εκπαιδευτικά προγράμματα
Τα τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι τα ακόλουθα:
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 1: Eco – friendly Business (30 Ώρες)
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2: Environmental Management Systems (30 Ώρες)
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 3: Natural Resources protection through business activities (30 Ώρες)
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 4: Bio – agriculture mainly in mountainous area (30 Ώρες)

Εκπαιδεύτρια: Κεσσανίδου Παναγιώτα