Δωρεάν σεμινάριο ενημέρωσης για το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών 2024

Δωρεάν σεμινάριο ενημέρωσης για το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών 2024

Ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις τη δική σου αγροτική επιχείρηση; Τώρα έχεις την ευκαιρία να μπεις δυναμικά στον κλάδο της γεωργίας και να ενημερωθείς πρώτος για τη νέα επιδοτούμενη δράση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών 2024»

Η εταιρεία μας, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο δωρεάν σεμινάριο εξ’ αποστάσεως που διοργανώνει στις 23 Οκτωβρίου, με σκοπό να αναλύσουμε τις προϋποθέσεις της δράσης και να καθορίσουμε τα βήματα που θα οδηγήσουν στην επιτυχή ένταξη σας. Το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών δίνει την ευκαιρία σε νέους ηλικίας 18 έως 41 ετών να χρηματοδοτηθούν για την αγορά γης, την αγορά γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, την κατασκευή ή τον εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων, καθώς και για την παροχή συμβουλών και υπηρεσιών υποστήριξης. Το ποσό επιχορήγησης που προβλέπεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κυμαίνεται από 35.000€ έως 45.000€, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης και την τοποθεσία δραστηριοποίησης.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπόνηση του επιχειρηματικού σχεδίου και την κατάθεση του αιτήματος στήριξης στα πλαίσια του εν λόγω προγράμματος. Ακόμη, αναλαμβάνουμε την τεχνική στήριξη του υποψηφίου καθ΄ όλη τη διάρκεια του επιχειρηματικού σχεδίου έως και τη λήξη των επιπρόσθετων δεσμεύσεων, οι οποίες αναφέρονται στα τέσσερα χρόνια μετά την ολοκλήρωση του επιχειρηματικού σχεδίου. Δουλεύουμε εξ αποστάσεως σε όλη την Ελλάδα με ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται με την ιδρύτρια του γραφείου μας, Κεσσανίδου Παναγιώτα . Η κ. Κεσσανίδου είναι Γεωπόνος MSc, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , πιστοποιημένη Γεωργικός Σύμβουλος και εκπαιδεύτρια ενηλίκων . Είναι εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το 2018 και θα επιχειρήσει να σας ενημερώσει ως προς όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος που κάθε ενδιαφερόμενος χρειάζεται.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις στείλε μας e-mail στο leontaridou@climax-consulting.com ή στο mavridou@climax-consulting.com.